Wil je je trading skills testen?

Maak dan een Battle aan voor je vrienden of voor willekeurige gebruikers.

De persoon met het hoogste rendement op zijn of haar investeringen wint!

Dit is hoe het werkt:

• Wanneer je een Battle aanmaakt, kunnen andere Strykers meedoen.
  • Elke Battle heeft een tijdslot van 1 uur waarin je de uitnodiging kunt accepteren of kunt verwijderen. (Aangegeven door de groene lijn)
  • Wanneer een Battle is begonnen, kun je deze niet meer verlaten totdat de Battle voorbij is.
  • Je kunt ook de lengte van de Battle kiezen, het weekend telt hierin niet mee.

Klik hier om te lezen hoe de winst in de Battle wordt berekend.

Tip: Je kunt aan 5 Battle's tegelijk meedoen.

Veel succes!