Als je een tijdje hebt geoefend met Demo Stryk en en je begrijpt hoe handelen werkt, dan kun je gaan traden met echt geld. Je kunt je Demo Stryk-account dan omzetten naar een Live Stryk-account en met echt geld gaan handelen.

Wil je naar Live Stryk overstappen, ga dan naar het '%' scherm, klik op 'CASH' en vervolgens op 'GELD STORTEN'. Tijdens het aanmeldingsproces upload je een geldig ID-document (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), vul je enkele persoonlijke gegevens in en beantwoord je enkele vragen. Als alles goed gaat, ben je niet langer dan vijf minuten bezig!*

Wil je terug naar Demo Stryk, dan kun je altijd je posities sluiten in Live Stryk en al je cash opnemen. Vervolgens zie je automatisch de optie 'SWITCHEN NAAR Demo Stryk' verschijnen.

Live Stryk werkt overigens precies zoals Demo Stryk; het enige verschil is dat het nu om echt geld gaat.