Ja, Demo Stryk is een demo-account. Wij willen je de mogelijkheid geven om eerst bekend en comfortabel te worden met de app voordat je echt geld te investeert. Met Demo Stryk kun je oefenen met nep geld. De valuta in je Demo Stryk-account kun je alleen in de app gebruiken en kun je niet omwisselen voor echte euro's. Hoewel het een demo account is, werkt Demo Stryk net als Live Stryk, het Stryk-account waarmee je met echt geld kunt investeren.

HOE MAAK JE EEN DEMO STRYK-ACCOUNT AAN? EASY! HIER IS HOE:

Een Demo Stryk-account aanmaken is heel simpel:

• Downloadt de app. Op het startscherm kun je Ja of op Nee antwoorden op de vraag 'Heb je ervaring met trading?' .
  • Maak een gebruikersnaam aan en klaar is kees!
  • Je kunt onmiddellijk een emailadres koppelen, maar dit is optioneel en kun je ook op een later moment doen*.

*Als je de app verwijdert en later opnieuw wil inloggen, dan heb je wel een gekoppeld e-mail adres nodig.

Voordat je de app gebruikt, krijg je door een korte 'tour' waarin we je de belangrijkste functies tonen, zodat je weet hoe je begint met je eerste trades.

Als je denkt klaar te zijn voor het echte werk, dan kun je jouw account omzetten naar een Live Stryk account (zie: Handelen met echt geld: hoe doe ik dat?).